Se slankere ud på billeder

Fotostudiet - Nylandsvej - Tårs

SE SLANKERE UD PÅ BILLEDERNår det kommer til at få taget billeder, så er de fleste mennesker bange for, at de ser overvægtige ud på billederne.

Som regel kan både en federe eller slankende effekt, være forårsaget af specifikke ting, såsom det tøj du har på eller din positur.


#1 Din positur


For det første, så er din positur ekstrem vigtig, hvis du vil snyde dig et par ekstra kilo tyndere.

For at få dig til at se slankere ud på billeder, så skal du have en lige positur med dit hoved en smule fremme og ét ben foran det andet. Denne position vil hjælpe dig med at se slankere ud, og dermed opnå et godt billede, så du ikke længere bekymrer dig om dette problem.


#2 Tøjet


Du kan også prøve at tage sort tøj på, da det skaber en slankende illusion. Gå specielt efter sorte bukser, da dine ben let kan afsløre din rigtige vægt, og derfor vil resultatet ikke være som ønsket.

Når det kommer til tøj som kvinde, så bør du gå med længere kjoler, som lige nøjagtig rører den øverste del af dit knæ. På denne måde vil dine ben se længere ud, og din krop slankere. Du kan også vælge at tage en kjole på, som lige nøjagtig rører dine knæ. Effekten er utrolig.


#3 Armene


Sørg for ikke at holde dine arme for tæt på kroppen, for at undgå et ubehagelig udseende. Dette vil få dine arme til at fremstå slankere, og du vil have en perfekt positur på billedet.

Hvis du overholder disse tips, så vil du se meget bedre ud på billeder.

Husk altid at din positur og dit tøj spiller en stor rolle, og at du skal tage højde for dette hver gang, du tager et billede af dig selv.Stå gerne med siden til, så overkroppen drejes let mod fotografen. På denne måde kommer modellen til at se slankere ud… Man kommer uundværligt til at se bredere ud, når man står vinkelret på fotografen.