Lavt selvværd

Lavt selvværd shoot...


Som noget nyt er jeg begyndt at arbejde med, piger med meget lavt sælvværd. 

Har opdaget gennem min tid, som formand i Randers Pigegarde. At der er utroligt mange piger, som døjer med deres selvværd.


De kan være blevet mobbet for deres udsende, fek.s i skolen. Piger som føler at De skal leve op til andre.. 

Piger som føler, at De ikke er gode nok. Piger som ikke tør, tage beslutninger osv.


Jeg har også haft flere piger, som efter De har født, har haft brug for et selvtillids boost. At De finder ud af, at De stadig er smukke, selv om de lige har overstået en graviditet.Hvordan foregår det?


Vi tager os god tid og starter med at afklare, om der er noget ved dit udseende, som du er særligt tilfreds med.

Vi snakker stille og roligt om tingene. Den værste fjende er altid en selv, så den drejer sig om at se sig selv på en anden måde.


Når vi har snakket lidt om tingene, fået grint lidt osv. vil vi prøve at skyde nogle billeder. Vi vil snakke om det vi har lavet, se muligheder og forbedringer.


Det der altid er vigtigt, ved selvværds shoots her i huset er, at det foregår i modellens tempo. Alle billeder der bliver skudt, vil modellen se med det samme. Så bestemmer modellen om billederne skal redigeres eller de skal slettes med det samme igen. Vælger modellen at billederne skal slettes, så har vi har bare haft det sjovt i et par timer. :-)

Hvis billederne skal redigeres, bestemmer modellen igen når de er færdige, om de skal slettes eller må vises frem.


Hele processen er med til, at pigen ser sig selv med andre øjne. At hun finder ud af, at hun faktisk er god nok og at der faktisk er noget hun kan.

Mange af de piger, som har været hos mig, bruger deres billeder til at booste dem selv hver dag. De bestemmer selv, om andre må se deres billeder og om de må komme på nettet.