Boudoir

Fotostudiet - Nylandsvej - Tårs

Nøgenfoto og erotisk kunst er nogle af betegnelserne for boudoir fotografering...


Som noget nyt tilbyder vi fra 2017 boudoir-fotografering. Boudoir-billeder er professionelle portrætter med erotiske undertoner – dog uden at være pornografiske. Her er nøgenheden mere kunstnerisk fremstillet, og derfor er disse billeder mere klassiske i stilarten. Det er med andre ord glamourøse portrætter, der hylder kvindekroppen på en elegant måde.


Hvem får taget boudoir billeder?


Som boudoir fotograf oplever vi, at det er meget forskelligt, hvem der ønsker at deltage i en boudoir-fotografering – samt hvad motivationen bag fotograferingen er. Nogle ønsker eksempelvis et smukt billede, der kan bruges som morgengave ved et kommende bryllup. Andre bruger et boudoir foto som ren selvforkælelse eller for en god og anderledes oplevelse. En anden gruppe, som også kommer forbi til et boudoir shoot, er fek.s kvinder der lige har født, som har brug for et selvtillids boost. (at de stadig er smukke, selv om De lige har født)


En boudoir fotografering er for alle, men jeg ser det særligt i forbindelse med:


  Valentines dag / Graviditeter / Bryllupper / Selvværd osv


Hvordan foregår det?


Vi tager os god tid og starter med at afklare, om der er noget ved dit udseende, som du er særligt tilfreds med. Vi taler her også om, hvorvidt der er noget, som du ikke ønsker skal være så synligt – eller som måske skal retoucheres.

Vi fremviser nogle ideer til poseringer, vi taler om tøj og eventuelle rekvisitter. 

Herudover kan vi med fordel tage en snak om det i telefonen, så du ved hvordan det foregår. Man er  også velkommen inden et shoot, så alt er på plads til dagen hvor shootet skal foregå.


Bourdoir billederne kan laves ude, hjemme hos dig, på en lokation eller i studiet.Klik på billederne for at se dem i normal størrelse..